Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA
Hanák Tímea

MKIF Infrastruktúra Üzemeltető Zrt., hídmérnök-hídmester

Hanák Tímea, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerzett okleveles építőmérnöki diplomát majd ez évben BIM (Building Information Modelling) szakmérnöki diplomával gazdagította ismereteit. Munkájában és munkakörében már 17 éve gyorsforgalmi úthálózatok műtárgyainak hídmérnöke és az M7 autópálya Kőröshegyi Völgyhidjának hídmesteri pozícióját tölti be a Magyar Koncessziós és Infrastrukturális Fejlesztő és Üzemeltető Zrt.-nél. (MKIF Zrt.)

Feladata a műtárgyak szerkezeti állapotának vizsgálata, teljes műszaki felügyelete, mely esetekben ez kiegészül, fővizsgálati szakvélemények dokumentációjának készítésével, felújítások tervezésével, azok véleményezésével, lebonyolításával, műszaki ellenőrzésével, útvonalengedélyek kiadásával és számos olyan feladattal, ami egy gyorsforgalmi úthálózat biztonságos üzemének fenntartásához tartozik műtárgyak tekintetében.

A jövőbeli célja: munkája során szerzett tapasztalatait és a folyamatos tanulási ismereteit felhasználva szeretné kiegészíteni, valamint új szemléletet vinni a fenntarthatóbb autópálya-üzemeltetésbe, mind gazdasági, mind időbeli vonalon. Optimalizálni a költség és idő „értékek” megfelelő egyensúlyát és növelve ezzel a műtárgyak életciklusát az FM (Facility Management) mintái alapján.